+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

1-kanaalszender analyse op alle ontvangbare RF signalen

Bij een 1-kanaalszender analyse worden alle ontvangbare RF signalen gedetecteerd. Hiertoe is het noodzakelijk, de te onderzoeken ruimtes te onderwerpen aan een ultrasoon onderzoek.

Dit is noodzakelijk om akoestisch gestuurde bugs en afluisterapparatuur, die zich eventueel in de ruimte zouden kunnen bevinden, automatisch te activeren.

Vanuit uw dagelijks leven kent u waarschijnlijk voorbeelden van spraakgestuurde elektrische circuits (Voice Activated), zoals dictafoons of spraakgestuurde verlichtingssystemen.

Dergelijke afluisterapparatuur werkt, doordat de bug door spraak wordt aangestuurd en daarmee op elk auditief signaal reageert.

HF-Sonde bij een afluisterende verdediging.

In een afluisterende verdediging worden hoogfrequente signalen gezocht om bugs te detecteren.

Dat betekent dat het afluisterapparaat, zolang het stil is in de desbetreffende ruimte, geen enkele activiteit vertoont. Pas door middel van een auditief signaal wordt het afluisterapparaat als het ware opgestart.

Om dergelijke afluisterapparaten te kunnen opsporen worden alle ontvangbare elektromagnetische zenders en bereiken in een frequentiegebied van 10 kHz tot 2.6 GHz vergeleken met de ultrasone toon, waarmee ook de te onderzoeken ruimten wordt bestraald.

Wanneer nu, deze bij de contraspionage ingezette scanner in staat blijkt deze ultrasone toon te ontvangen, laat dit toe te concluderen dat er in de ruimte afluisterapparatuur aanwezig is.

Door het scannen van het frequentiebereik per 10-kHz, wordt een optimaal onderzoek van de verschillende gebieden gewaarborgd. Hiertoe heeft men een speciale scanner nodig, aangezien vele traditionele scanners uit de lagere prijsklassen, onder de 30 MHz, gewoonweg niet toereikend zijn.

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.