+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

RF detectie drempels

Tijdens het zoeken naar afluisterapparatuur en het controleren op bugs en andere middelen tot afluisteren, is het meestal belangrijk een RF onderzoek door te voeren naar akoestische waarden (ultrasoon).

Om de aanwezigheid op RF afluistertechnieken vast te stellen worden hiertoe signalen in pegel sterkte opgenomen, waarvan de intensiteit steeds van de te onderzoeken plaats wordt bepaald en die groter zijn dan 120-130.

Dit komt overeen met een gemiddelde simulatiewaarde voor ontvangst van een breedbandstraling en een in een te onderzoeken ruimte verborgen zender.

Deze zender (bug) kan daardoor worden gebruikt voor een niet legale overdracht van het openbaar gesproken woord en kan worden opgespoord door het ultrasone RF onderzoek.

Radiofrequentie meten

De radiofrequentie wordt gecontroleerd bij het zoeken naar bugs.

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.