+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

Het opsporen van wantsen

Bent u bang, dat u wordt afgeluisterd? Nu moet u deze afluisterapparatuur, die in het algemeen als wants wordt genoemd, localiseren. De zoektocht naar wants wordt samengevat „Detecteren van wantsen“ genoemd.

Bij het opsporen van wantsen zijn vooral twee dingen belangrijk. Ten eerst is de kwalificatie van de technicus, die de wantsen gaat zoeken, een belangrijk punt. Ten tweede is de techniek, die wordt ingezet ook van belang.

Helaas bestaan er een aantal zelfbenoemde detectives die in internetshops „Opspeurapparaten voor wantsen“ of een „Wantsvinder“ goedkoop aanbieden en dan in alle ernst beweren, dat ze een professioneel zoektoch naar afluister-apparatuur uitvoeren.

Een IR-sonde helpt bij het opsporen van wantsen.

Bij afluisterbeveiliging worden veel verschillende apparaten gebruikt om allerlei afluisterapparatuur te vinden.

Zacht uitgedrukt is iemand die zoiets doet een onkundige charlatan. Behoudt u zich voor gewaande profi’s die noch over het benodigde Know-How beschikken, noch de bedodigde techniek hebben om een wants te detecteren.

Hoe veelvoudig de techniek hoort te zijn om een wants te detecteren komt u op deze website te weten. U kunt ons aanbod natuurlijk met anderen vergelijken.

Maar het zou moeilijk worden om een gelijkwaardig aanbieding te vinden als u het inlichtingsdienstelijk verleden van ons technicussen en het absoluut hoogwaardige equipment voor een compleet speurtocht onderligt.

Wij adviseren u geredelijk als u denkt dat u afgeluisterd wordt en ondersteunen u als het erom gaat wantsen te detecteren.

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.