+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

Draaggolffrequentie metingen

In het kader van een draaggolffrequentie meting binnen het 230 V net worden onderzoeken verricht die als doel hebben een draadgebonden, analoge en digitale zender binnen een frequentiebreedte tussen 30 kHz en 85 kHz mc op te sporen.

Een meting op deze fase wordt op dezelfde manier als op de veiligheidsschakelaar, bijvoorbeeld de etagenverdeler of de huisverdeler, verricht.

De draaggolffrequentie metingen doet dienst als detectie van bijvoorbeeld een netparlofoon (zoals bv twitter), een babyfoon of de controle op netmanipulaties.

Draaggolffrequentie metingen

Specialisten controleren de stroomverdelers

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.