+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

Inspectie van de reikwijdte van geluidsgolven

In geval van contraspionage wordt bij het fysisch onderzoek van de bedrijfsruimten onderzocht in hoeverre zich de geluidsgolven – ieder gesproken woord genereert immers een geluidsgolf – binnen de proefruimten verspreiden.

Zo is het denkbaar dat de geluidsgolven worden uitgezonden door gebouweigen structuren, maar ook van op een andere plaats, door middel van bijvoorbeeld een versterker, weer hoorbaar kunnen worden gemaakt.

Door het gebruik van stethoscopen wordt getest of het geluid buiten de te onderzoeken ruimte kan dringen.

Inspectie van de reikwijdte van geluidsgolven

Ventilatiepijpen geven geluid door. Met een afluisterverdediging wordt gecontroleerd of bugs hier gebruik van maken.

Door verwarmingsinstallaties, airconditioning, leidingen of andere geluidsbruggen, is het op die manier vaak mogelijk gesprekken buiten de af te luisteren ruimtes te leiden, zonder extra inzet van technische hulpmiddelen

Daarom is het uiterst belangrijk om ruimtes die worden doorgelicht op afluisterapparaten ook te inspecteren op reikwijdte van geluidsgolven, die naast aanbevelingen ook metingen inhoudt, waaruit kan worden opgemaakt in hoeverre de ruimte als veilig kan worden beschouwd of niet

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.