+49 2369 20 30 490 info@afluisteren.com

Detectie door een thermoscopen

Vanwege de miniatuur-constructie van de verschillende afluister apparaten is het vaak moeilijk om bepaalde zenders te detecteren. Voor de optimale constatering van afluister apparaten en zenders in alle soorten is het gebruik van een warmtebeeld camera noodzakelijk.

Door de “High End Thermoscopie” met fusie functie is het mogelijk zelfs de best verborgen verbruikers van energie slechts door hun warmte uitstraling te detecteren. Dit kan zelfs, als de afluisterappartuur niet actief aan het werk is, maar slechts in de standby modus is.

Daarom is de inzet van de „High-End-Thermoscopie“ een belangrijk onderdeel van iedere analyse op afluister apparatuur.

Detectie door een thermoscopen

Een thermoscoop wordt gebruikt om te zoeken naar bugs en afluisterapparatuur.

Het gebruik van “High End Thermoscopie” waarborgt een optimale temperatuurresolutie en maakt hierdoor de beste beeldkwaliteit bij een gelijktijdige hoge resolutie van de beelden mogelijk is.

Door het gebruik van de fusie-techniek is het mogelijk gelijktijdig het warmtebeeld en het reguliere beeld (het voor het menselijke oog kenbare optiek) te laten zien, waarbij beide beelden in elkaar aflopen.

Hierdoor is de werkwijze effectiever om problematische sectoren en plekken te herkennen, omdat het thermografiebeeld synchroon met het reële beeld van het te onderzoeken areaal geadjusteerd en verbonden wordt.

De analyse van beelden gebeurt darbij niet alleen door afluister technieken, maar ook door een hoogwaardige software, die een omvangrijk onderzoek verricht.

Worden ze afgeluisterd?

Lauschabwehr Kontakt

Advieshotline:

+49 2369 20 30 490

  • We detecteren allerlei soorten bugs
  • Professionele afluisterbeveiliging
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Maximale veiligheid

Beveiligd contactformulier:

    Gelieve alle velden met een * in te vullen. (verplichte velden)

    Door het versturen van dit bericht bevestig ik de informatie over de gegevensbescherming. Ik ga akkoord met de elektronische verwerking van mijn persoonlijke gegevens met als doel contact met mij op te nemen.

    Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via e-mail, worden uw gegevens door ons opgeslagen voor de verwerking van uw aanvraag en in geval van vervolgvragen. Wij zullen deze gegevens niet aan derden doorgeven zonder uw voorafgaande toestemming. Let op ons privacybeleid.